ERÜ'de 1 kilometrelik güzergâh
Erciyes Üniversitesi kampüsünde yeni düzenleme başladı. 1 kilometrelik yeni yaya aksı, ulaşımı kolaylaştırırken kampüsün çevresini de değiştirecek.
Erciyes Üniversitesi kampüsünde öğrencilerin ve personelin ulaşımını kolaylaştıracak yeni bir düzenleme hayata geçiriliyor. Fen Fakültesi tramvay kavşağı ile Araştırma Dekanlığı arasına yapılacak 1 kilometrelik yeni yaya aksı için çalışmalar başladı.
Rektör Altun çalışmaları inceledi
ERÜ’de daha güvenli ve yaşanabilir bir kampüs ortamını oluşturmak için çalışmalar devam ederken bu kapsamda hayata geçirilen kampüs ulaşım projelerinden biri de yeni yaya aksı yapımı oldu. ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Çalışmalar devam ediyor
Öğrenci ve personelin daha güvenli ve konforlu ulaşımını sağlayacak güzergâh, peyzaj düzenlemeleriyle birlikte Üniversiteye hem modern bir görünüm hem de konforlu bir ulaşım sağlayacak. Daha yeşil, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir ERÜ kampüsü için çalışmalarımız devam ediyor.
1 kilometre
Yeni yaya aksı, Fen Fakültesi tramvay kavşağından başlayacakken buradan Araştırma Dekanlığına kadar uzanacak. Böylelikle yeni yaya aksı 1 kilometrelik uzunlukta olacak.


