Ertekin'den Kayserispor'da seçim açıklaması: Haberim yoktu

Kayserispor Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi. Genel kurula katılan Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin seçimin ardından dikkat çeken ifadeler kullandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ertekin'den Kayserispor'da seçim açıklaması: Haberim yoktu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da olağan genel kurul yapıldı. Kayseri Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleşen kurula, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Ertekin'den Kayserispor'da seçim açıklaması: Haberim yoktu

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde bulunan Mondihome tarafından Kayserispor’a forma sponsorluğu ve reklamı desteği verilirken, genel kurulda da Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’e, Fahri Yönetim Kurulu Üyeliği verildi. Durumdan haberi olmadığını aktaran CEO Ertekin, kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu söyledi.  

Ertekin'den Kayserispor'da seçim açıklaması: Haberim yoktu

Yeniden başkan seçilen Ali Çamlı’yı tebrik eden ERtekin açıklamasını şöyle sürdürdü; “Doğduğun yerle ve ata toprağınla ölene kadar bağını koparma ama doyduğun yere de sadakatla hizmet et’ düsturu ile yaşamaya çalışmış birisi olarak 6,5 yıldır gerçekten tüm gayretimle, elimden geldiğince faydalı olmaya çalıştığım Kayserispor’umuzun en üst karar organı olan genel kurulun kararı benim için büyük bir onurdur. Önceden haberim olmayan ve bana da büyük bir sürpriz olan Genel Kurulda şahsıma Fahri Yönetim Kurulu Üyeliği verilmesini onaylayan genel kurula teşekkür ediyorum. Erciyes Anadolu Holding olarak şehrimiz ve takımımız için yaptıklarımızın anlaşılmasının ve takdir görmesinin mutluluğu ile holdingin görünen yüzü olarak 13.000 mesai arkadaşım adına bu ünvanı gururla taşıyacağım.”