Ertekin açıklamalarıyla muhalefeti kızdırdı: Artık bi dur!

Erciyes Anadolu Holding'in CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in seçim sonuçlarına yönelik açıklamaları muhalefeti kızdırdı. Detaylar Kayseri Olay Haber Merkezi olarak hazırladığımız Kayseri Olay Haber bülteninde...

Ertekin açıklamalarıyla muhalefeti kızdırdı: Artık bi dur!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding’in CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’in seçim sonuçlarına yönelik açıklamaları muhalefeti kızdırdı. Ertekin’e bir tepki de CHP Kayseri eski İl Başkanı ve aynı zamanda Milletvekili adayı da olan Ümit Özer’den geldi. “AKP'nin il başkanları onun kadar muhalefete laf yetiştirmek için bahane aramadı, çabalamadı!” diyen Özer, Ertekin’e seslendi ve  “Ömrü kendi sözlerinden de anlaşılacağı üzere liyakate, başarılara değil, siyasete, yaptığı makamsal şirinliklere, kişilere yönelik duygusal bağlarına, övgülerine bağlı zat, dur artık. Artık bi dur. Muhalefete laf yetiştirmek senin ne haddine! Bu kafayla iş yaptığını sanıyor! Allah akıl fikir versin, hep kendine VAR ceo!” dedi.
Ertekin açıklamalarıyla muhalefeti kızdırdı: Artı bi dur! Hep kendine VAR CEO
ÖZER: İŞİNE BAK İŞİNE...
CEO Ertekin’e “VAR” göndermesi de yapan CHP’li Ümit Özer, tepkisinde şu ifadeleri kullandı:  AKP'nin Erciyes Anadolu Holding "Başkanı" olan ceosu yine dostlar alışverişte görsünde. AKP'nin il başkanları onun kadar muhalefete laf yetiştirmek için bahane aramadı, çabalamadı! Kendi işinden çok her işe el atan, şirinlikleri çok olan, örneğin EYT ile mağdur edilen, tazminatlarını, maaşlarını alamayan işçilere kafa yormayan, düşen mobilya ihracatına, üretimine, son 7 yılın en düşük kapasite kullanım oranlarına kafa yormayan, hazıra konan, milletin parasıyla, devletin imkanlarıyla, hava atan, caka satan, millete sataşan, adil olmayan, koltuk şirini Ceo, hazırdan tüketmeye, hazırdan konuşmaya devam ediyor. Ömrü kendi sözlerinden de anlaşılacağı üzere liyakate, başarılara değil, siyasete, yaptığı makamsal şirinliklere, kişilere yönelik duygusal bağlarına, övgülerine bağlı zat, dur artık. Artık bi dur. Kişisel rantlarına değil, işine bak, işine...Muhalefete laf yetiştirmek senin ne haddine! Bu kafayla iş yaptığını sanıyor! Allah akıl fikir versin, hep kendine VAR ceo!
Peki Erciyes Anadolu Holding COE’su Erterkin, ne söylemişti?
Ertekin açıklamalarıyla muhalefeti kızdırdı: Artı bi dur! Hep kendine VAR CEO'ALLAH AKIL FİKİR VERSİN'
Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin açıklamasında muhalefetin bazı sandıklara yönelik YSK’ya itirazlarına değinerek, şu ifadeleri kullanmıştı: Tek maçta bitmesi gereken bir mücadele 2. maça kaldı. İlk maçta çok daha üstün olan taraf artık kutlamaları bırakıp sahaya inmeli, antrenmanlara başlamalı. Hakemin son düdüğü çalacağı ana kadar da yorulmadan, acıkmadan, uyumadan çalışmalı. Kazanmaya çok yakın olsa da maç sahada kazanılır. İlk maçta sahaya büyük ümitlerle çıkan ve taraftarlarını farklı bir galibiyete inandıran diğer tarafa gelince: Azınlıkta olan makul bir kesim mağlubiyeti çok fazla teknik direktör olmasına, kaptanın rakip takım kaptanına göre zayıf olmasına ve en önemlisi cezalı/yasaklı oyunculardan medet ummasına bağlarken kahir ekseriyet federasyona, gözlemciye, maçın hakemine, VAR hakemine suçu yüklemeyi tercih ediyor. Hatta içlerinde atmadıkları golün karşı tarafa yazıldığını iddia edenler, karşı tarafın attığı temiz golleri bile tabelaya yazmayı reddedip, vardır bir şey diyerek VAR’a götürmeye çalışanlar var. Yani takım tel tel dökülürken, oyunu görmeyip oyun dışında her şeye saldıranlar var. Ve bu kafayla 2.maçı alacaklarına inanıyorlar. Allah akıl fikir versin.
Ertekin’e, bu yöndeki açıklamaları nedeniyle  İYİ Parti cephesinden de tepki gelmişti.