Ertekin: 685. mağazamızı açtık

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, İstikbal Mobilyanın Ankara'daki yeni mağazasının açılışına katıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ertekin: 685. mağazamızı açtık
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstikbal Mobilya Ankara Yenimahalle’de 685. mağazasını açtı. Açılışa Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Gümüşsuyu Genel Müdürü Ramazan Baran, İstikbal Pazarlama Direktörü Bülent Alıcı, İstikbal Satış Müdürü Yakup Rahimi ve yöneticilerin katılımı ile gerçekleştirdi. 

Açılış töreninin ardından mağazadan ayrılan CEO Ertekin, Ankara’da bulunan diğer bayileri ziyaret etti. Ziyaret ilişkin fotoğraf paylaşan Ertekin, “Ankara'da mağazamızdan ayrıldıktan sonra bayilerimizi gezip, sohbet edip, hasret giderdik.” dedi.'685. mağazamızı açtık'İstikbal Mobilya hakkında
2021 yılında İstanbul Sanayi Odası’nın açıklamış olduğu ISO I. 500 listesinde 206’ncı sırada bulunan İstikbal, Avrupa’nın en büyük entegre mobilya üretim tesisine sahip.
1957 yılında küçük bir mobilya atölyesinde temelleri atılan İstikbal, üretim kapasitesinin üstünlüğü, tasarımda teknolojiye verdiği önem ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan mağazacılık anlayışı ile yoluna hız kesmeden devam etmektedir.
İstikbal Mobilya, oturma gruplarından yemek odasına, yatak odasından çocuk ve genç odalarına, yatak, bazadan bahçe mobilyalarına kadar yüzlerce ürünü Kayseri, Sakarya ve Diyarbakır’da bulunan 4 ayrı tesisinde üretmektedir.
Markanın hedefleri arasında sürdürülebilir inovatif projelerle ulaşılan cironun yanı sıra, markayı sürekli genç ve dinamik tutmak yer almaktadır. İstikbal Mobilya ayrıca, uygulamaya alınan ihtisaslaşmış mağaza sayısı ile pazar payını daha da artırmak ve ulaşılamayan tüketici profillerine ulaşmak için çalışmalarını sürdürmektedir.
'685. mağazamızı açtık'