Ertaç Bağcı'dan mutlusu yok

Futbola Tepecikspor'da başlayan Kayserili futbolcu Ertaç Bağcı, hayaline kavuştu.

Ertaç Bağcı'dan mutlusu yok
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Futbola Tepecikspor'da başlayan Kayserili futbolcu Ertaç Bağcı, hayaline kavuştu.

Sezon başında Payasspor’dan, İskenderunspor’a transfer olan Ertaç Bağcı, Turuncu-Lacivertli formayla şampiyonluk yaşadı. 28 yaşındaki Kayserili orta saha oyuncusu, TFF 3. Lig’de şampiyonluk sevinci yaşayarak, bir başarıya daha imza attı. 
Tecrübeli futbolcu, şampiyonluk ipini göğüsledikleri için büyük bir mutluluk yaşadığını belirterek, “Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

sezon başında camia olarak şampiyonluğa inandıklarını ve taraftar desteğiyle bu hedefe ulaştıklarını belirten Bağcı, başkan Hakan Bolat’a, yönetime, teknik heyete ve takım arkadaşlarına gösterilen mücadeleden ötürü teşekkür etti.  Camia olarak, inancın zaferini yaşadıklarını belirten tecrübeli futbolcu,  hedeflerinin 1. Lig’e yükselmek olduğunu söyledi. 

İskenderunspor, TFF 3. Lig’i 2. Sırada tamamlayarak, Play-Off’a kaldı. Burada 52 Orduspor ile ilk maçta 1-1 berabere kalan Turuncu-Mavililer, rövanş karşılaşmasında ise, evinde rakibini 2-1 mağlup ederek, adını finale yazdırdı. Finalde Alagöz Holding Iğdır FK’yı penaltı atışlarında 7-6 mağlup ederek, TFF 2. Lig’e yükseldi.