Ersoy'un Sarız mutluluğu…

Sarız'da vatandaşlarla buluşan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 'Meydana sığmayıp taşan muhteşem kalabalığınla bugün bir başka güzeldin Sarızım!' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Ersoy'un Sarız mutluluğu…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Siyasi parti ve adaylar, seçim yasakları başlamadan bir kez daha vatandaşlarla buluşmak için adeta ilçeden ilçeye koşuyor. Milliyetçi Hareket Partisi Baki Ersoy da Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç ile Sarız’da vatandaşlarla buluştu.

Ersoy'un Sarız mutluluğu…

Ersoy, o anları sosyal medya hesaplarından, ‘Meydana sığmayıp taşan muhteşem kalabalığınla bugün bir başka güzeldin Sarızım! 
Sarızlı hemşerilerimiz ile yaptığımız halk buluşması programında bizleri coşku içinde karşılayıp bağrına basan, desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Çok şükür Sevdamız Sarızımız’da bugün bir kez daha gördük ki; seviyoruz ve seviliyoruz elhamdulillah. Sevdası Sarız olan tüm hemşerilerimizin duasını da arkamıza alarak, bayrağa, vatana ve Kuran’a yeminli neferler olarak, sözümüzde durmak için zafere yemin etmek yakışır bizlere. ‘ sözleriyle paylaştı.