Ersoy, Özhaseki'ye sahip çıktı: Mehmet Özhaseki müstesna nitelikli siyaset ve devlet adamıdır!

FETÖ firarisi Cevheri Güven'in sosyal medya hesabından yaptığı Mehmet Özhaseki paylaşımına MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan tepki geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Ersoy, Özhaseki'ye sahip çıktı: Mehmet Özhaseki müstesna nitelikli siyaset ve devlet adamıdır!

FETÖ Firarisi ve aynı zamanda Nokta dergisi eski Genel Yayın Yönetmeni Cevheri Güven'in Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile ilgili paylaşımına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan tepki geldi. 

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, bu yönde yapılan paylaşıma tepki göstererek, 'Mehmet Özhaseki Kayseri’nin yetiştirdiği müstesna nitelikli siyaset ve devlet adamıdır. Alçalmışların ve alçakların iftiraları tutmaz. Şerefini kaybetmiş olanların şerefli insanları karalama girişimi beyhudedir. Almanya’da  fare gibi deliğe saklanıp milletimizin tertemiz insanlarını sözde kirletmeye çalışanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. Bizim gideceğimiz yer Türk ve Türkiye yüzyılı, senin gibi şerefsizlerin gideceği yer demir parmakların arkası olacaktır. Hemşerim olarak,bakanımız olarak ağabeyimiz olarak Sayın Mehmet Özhaseki’nin sonuna kadar arkasındayız' dedi.