Ersoy, Kimsesiz ailesini ziyaret etti

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 'Mazlum olarak geldikleri yerde Katil olabilecek cesarete ulaştılarsa bırakıp kaçtıkları vatanlarına geri dönsünler ya da gerekli denetimler ile Devletin gücünü hissetsinler' dedi

Ersoy, Kimsesiz ailesini ziyaret etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İl Teşkilatıyla birlikte Ebu Muhammed C. tarafından bıçakla öldürülen Ercan Kimsesiz’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Ercan Kimsesiz’in Ülkücü olduğunu dile getiren Ersoy, olayın takipçisi olacaklarını belirterek, “Biraz önce ülkücü bir ailenin evladı olan ve Suriyeli bir şahıs tarafından vahşice öldürülen kardeşimiz Ercan Kimsesiz’in  ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Acımız bu başı boş Suriyelilerin artık had bilmez ve ahlaksızca tavırları ile katlanmıştır. Mazlum olarak geldikleri yerde Katil olabilecek cesarete ulaştılarsa bırakıp kaçtıkları vatanlarına geri dönsünler ya da gerekli denetimler ile Devletin gücünü hissetsinler. Biz Kayseri’de itidalli davranmaya devam edeceğiz, ancak Devletimizin tüm birimleri bu şahısların sürekli kavga hallerinde sınır dışı olmalarını sağlayacak yaptırımları uygulamaları şarttır. Konunun bütün boyutları ile takipçi olduğumuzu bildirir, Bu duygular ile kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun, camiamızın başı sağolsun…” ifadelerini kullandı.