Ersoy, Kayseri'deki engelli seçmen sayısını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri'de yayın yapan dijital televizyonların ortak yayınında konuştu. Ersoy, 'Kayseri'de kaç engelli seçmen var?' sorusuna da yanıt verdi. Kayseri Olay Gazetesi haber merkezi tarafından derlenen haberimiz.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ersoy, Kayseri'deki engelli seçmen sayısını açıkladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye yarın Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için sandığa gidecek. Seçime sayılı saatler kala Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri’de yayın yapan dijital televizyonların ortak yayınının konuğu oldu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ersoy, önemli konularda da açıklamalar yaptı. MHP’nin vekil aday listesi ile ilgili düşüncelerini aktaran Ersoy, neler söyledi?Kayseri'de engelli seçmen sayısını açıkladı
‘BAKİ ERSOY’UN YÜKÜNÜ ALIR’
MHP Milletvekili 3. Sıra adayı Adnan İncetoprak hakkında konuşan Ersoy, “Adnan İncetoprak’ı kime sorarsanız sorun şehirde, ‘Adnan iyidir’ diyorlar. Ben hiç kötü diyeni görmedim. Adnan abi hakikaten çok enteresan bir adam. Herkes tarafından çok sevilen, sayılan, inanılmaz nezaket sahibi bir adam bir kere. Inanılmaz nezaket sahibi bir adam. Ve hani o Kayseri tabiriyle işte Kazancılar'daydım ben mesela. ‘Bizim Adnan'ı göndereceğiz ağa’ diyor. Kazancılar, çarşı, esnaf çok sevilen, sayılan ve o nezaketiyle birlikte de insanların hani böyle kalbine girmiş, başarmış bunu. Böyle bir insan kırk beş senelik esnaf. Hakikaten ben şunun için Adnan nice toprak diyorum. Mesela ne yapar? Milletvekili olduğunda. Bir kere Baki Ersoy'un yükünü alır.” dedi.Kayseri'de engelli seçmen sayısını açıkladı
‘METE KURT NİYE? ‘ 
Ersoy, MHP Kayseri 4. Sıra Milletvekili Adayı gazi Mete Kurt ile ilgilide konuştu. Ersoy, “Kayseri'mizden hem gazi ve şehit ailelerini temsilen hem de engelli vatandaşlarımızı temsilen oraya gönderebileceğimiz pırıl pırıl bir adam. Düzgün bir adam.” ifadelerini kullandı.

KAÇ ENGELLİ SEÇMEN VAR?
‘Yüz binin üzerinde engelli vatandaş var.” diyen Ersoy, “Yetmiş küsur bin 18 yaş üzerinde seçmen olan engelli vatandaşımız var. Eğer engelli vatandaşlarımız, ‘Bizim adayımız Mete Kurt’ derlerse bir vekillik oyları var. Ve onu eğer Mete Kurt lehine kullanırlarsa kendileri, Milliyetçi Hareket Partisi'ne milletvekilliği pusulasında cumhurbaşkanlığında aday, belli karar net. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ama milletvekilliğinde Mete Kurt lehine kullanırlarsa MHP'ye o zaman Mete Kurt'un da Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gideceğini düşünüyorum ben.” ifadelerine yer verdi.