Ersoy: İnadına, Gururla Sadece Kayserispor

Kayserispor'un 57. kuruluş yıl dönümünde MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, mesaj yayımladı. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın, Kayseri Haber detayında…

Ersoy: İnadına, Gururla Sadece Kayserispor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor'un 57. kuruluş yıl dönümünde kalpleri ısıtan bir mesaj paylaştı.

Ersoy, hem Kayseri'de, hem de bütün deplasmanlarda Kayserispor'u yalnız bırakmayarak, destek veriyor ve tarfatarın gönlünde taht kuruyor.
Baki Ersoy, Kayserispor'un 57. yıl dönümünü sosyal medya hesabından kutladı. 
Ersoy, "Kayseri Şehrimizin marka değeri, Sevdamız Kayserispor'umuzun şan, şeref dolu mazisi bugün 57 yaşında. İnadına, Gururla Sadece Kayserispor" kullandı. 
Paylaşımında, Kayserispor'un sadece bir futbol kulübü olmadığını, Kayseri'nin marka değeri olduğunu vurgulayan Ersoy, mesajında ayrıca taraftarlara da seslendi. Kayserispor'un başarısı için birlik ve beraberlik vurgusu yapan Ersoy, taraftarın önemine dikkat çekti ve tüm sporseverleri Kayserispor'u desteklemeye davet etti.

Ersoy: İnadına, Gururla Sadece Kayserispor

Kulübün her türlü sıkıntısıyla yakından ilgilenen Ersoy'un Kayserispor'a olan bağlılığı ve desteği, kendisini çok sevilen tarfatar arasında en çok sevilen isimler arasına germesini sağladı.