Ersoy: Gelecek nesiller için çalışacağız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İl Teşkilatı ile birlikte 3 günde 16 ilçeyi ziyaret etti. MHP Milletvekili Baki Ersoy, 'Ziyaretlerimizde Cumhur İttifakı'nın ve MHP'nin politika ve hizmetlerini anlattık. Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için daha çok çalışacağız.' dedi.

Ersoy: Gelecek nesiller için çalışacağız!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İl Başkanı Adnan İncetoprak ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle 3 günde 16 ilçede hem teşkilat ziyaretleri gerçekleştirdi hem de STK ve vatandaşlarla görüştü. Cuma günü İncesu, Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Tomarza ve Bünyan ilçeleri ziyaret edilirken, cumartesi günü ise Felahiye, Özvatan, Sarıoğlan, Akkışla, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerine ziyaret gerçekleştirildi. Ersoy ve Kayseri İl Teşkilatı’nın son ziyaretleri ise Hacılar, Talas, Melikgazi ve Kocasinan ilçelerine oldu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, ilçelerin yaşadıkları sıkıntıların yanında vatandaşların özel taleplerini de dinledi ve not aldı.
“CUMHUR İTTİFAKI’NA MİLLETİMİZİN NE KADAR ÇOK İHTİYACININ OLDUĞUNA BİR KEZ DAHA ŞAHİT OLDUK”
Parti teşkilatları, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntıları yerinde dinlediklerini belirten Milletvekili Baki Ersoy, “Her zaman olduğu gibi yine teşkilatlarımızla birlikte vatandaşımızla, muhtarlarımızla, STK ve mesleki kuruluş temsilcilerimizle kucaklaşarak yaptığımız hizmetleri anlattık. Eksiklikleri ve talepleri yerinde dinleme imkânı bulduk. İl Başkanımız Adnan İncetoprak ve yönetimi ile birlikte 3 günde 16 ilçemizi ziyaret ederek saha çalışmalarımıza devam ettik. Milliyetçi Hareketçi Partisi’ne ve Cumhur İttifakı’na milletimizin ne kadar çok ihtiyacının olduğuna bir kez daha şahit olduk. Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için daha çok çalışacağız.” dedi.