Ersoy'dan sert çıkış: Paraların hesabını soracağız

Ersoy, Olay Türk TV'nin de canlı olarak yayınladığı Genel Kurul'da eski başkan Erol Bedir'e tepki verirken, mevcut başkan Berna Gözbaşı'na da destek verdi. 

Ersoy'dan sert çıkış: Paraların hesabını soracağız
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor Genel Kurulu’nda, zehir zemberek sözler sarf etti.
Ersoy, Olay Türk TV’nin de canlı olarak yayınladığı Genel Kurul’da eski başkan Erol Bedir'e tepki verirken, mevcut başkan Berna Gözbaşı'na da destek verdi. 
Sözlerine, “Geçmişi hatırlamazsak geleceğe yürüyemeyiz!” diye başlayan Ersoy, “Biz geçen kongrede bu salondan içeri giremedik! Bizi, geçen sezon, içeri sokturmayan bir zihniyet söz konusuydu. Peki o gün bu salonda olan kişiler bugün neredeler?” dedi.
Kendisinin 5 ayrı dilekçe ile şikayette bulunduğunu hatırlatan Ersoy, “Bu şehirde 120 Milyon TL'nin hesabını soracak son bir kişi kalacaksa o da Baki Ersoy'dur. Bunu hiç kimse unutmasın! Ben Mustafa Baki Ersoy olarak savcılığa 5 ayrı şikayet dilekçesinin olduğu dosyayı verdim, dosya numarasını kamuoyu ile paylaştım. Adliye orada!” diye hesap sordu. 
Genel Kurul’a telgraf göndererek, başarı dileğinde bulunan Erol Bedir’e gönderme yapan Ersoy, "Bazıları diyor ki bu şehirde hep beraber yaşıyoruz. Evet, hep beraber yaşıyoruz ama öyle yok! Kimimiz milyon Eurolarla yaşayacağız kimimiz aç yaşayacağız. Ben bunu kabul etmiyorum!”
diye konuştu. 
Kayserispor’da kayıp paraların hesabının sorulacağının altını çizen Ersoy, “Bizim sizin yaptıklarınızı sütünüz gereği, vicdanımız gereği yapamayız! Biz bu paraların hesabını soracağız. Adli mercilerde soracağız, hukuken soracağız, takipçisi olacağız. Baki Ersoy soramazsa Bakihan Ersoy soracak. Oğluma vasiyetimdir!” ifadelerini kullandı. 
Kendisinin Kayserispor ile arasındaki bağı soranların olduğunu belirten Ersoy, “ Arkadaşlar yazıp çiziyor; "Ya bu Baki Ersoy Kayserisporla ne yapıyor?" Ben ol denilen yerde olurum, olma denilen yerde olmam! Şahsiyetli olacağız! Namuslu olacağız! Şerefli olacağız!”
şeklinde konuştu.
Başkan Berna Gözbaşı hakkında övgüyle bahseden Ersoy, “Ben Berna Başkanın dürüstlüğüne şahidim. Berna başkanın ticareti belli, banka hesapları belli. Berna başkan bu parayı nereden aldı diye merak ediyorsunuz da bu kadın 170 Milyon TL'yi niye harcadı diye niye sormuyorsunuz arkadaş!” diyerek, kulübe destek olmayanlara çattı. 
Kayserispor üzerinden kayıp paraların olduğunu yineleyen Ersoy, “Milyon Eurolarınız sizi huzurlu etmez, etmeyecek! Ben bunu böyle bilirim. Ben sormazsam hesabını 7 yaşındaki oğlum Bakihan soracak.”
Yine Erol Bedir yönetimine işaret eden Ersoy, “Berna hanımefendi 30 Milyon TL bağışladığını söyledi. Arkadaş, siz cebinizden 3 TL vermediğiniz gibi bu kulübün imkanlarını aldınız, kendi şirketlerinize peşkeş çektiniz!” diye ortaya farklı bir iddia attı. 
Kendisinin Kayserispor’da menfaat peşinde olmadığının altını çizen Ersoy, “Bazı arkadaşlar Baki Ersoy'un kardeşi Latif Ersoy yönetime girer mi girmez mi diye soruyor. Girmez kardeşim girmez! Bizim adımız soyadımız bize yeter. Benim oğlum profesyonel futbolcu. Aranızda bunu bilen var mı? Hesaplaşmadan helalleşme olmaz!!! Birileri diyet ödeyecekti bu arkadaşlara. Ödesinler!” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.