Ersoy'dan MHP'li Başkanlarla Büyükşehir'e çıkarma

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHPli Belediye Başkanları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

Ersoy'dan MHP'li Başkanlarla Büyükşehir'e çıkarma
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHPli Belediye Başkanları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Beraberinde MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak ile MHP’li belediye başkanlarını Başkan Memduh Büyükkılıç ile buluşturan Ersoy, toplantı hakkında kamuoyuna şu bilgileri verdi:

“MHP Kayseri İl Başkanımız,Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Sarıoğlan, Özvatan, Sarız, Pınarbaşı Belediye Başkanlarımız ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek ilçelerimizle ilgili istişarelerde bulunduk. Sevdamız Kayserimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da ziyaret hakkında şu açıklamayı yaptı:

“MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Sarız, Pınarbaşı, Özvatan ve Sarıoğlan Belediye Başkanlarımız ve beraberindeki heyet ile bir araya gelerek, şehrimiz ve ilçelerimizde yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdik.”