Ersoy'dan gençlere kariyer tavsiyesi

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığında gençlerle buluştu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ersoy'dan gençlere kariyer tavsiyesi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ülkü Ocakları gençlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından ‘Kariyer Planlama Günleri’ kapsamında önemli isimler gençlerle bir araya geliyor. Geçtiğimiz hafta Ülkü Ocakları İl Başkanlığında düzenlenen programa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir katılmış ve tecrübelerini gençlerle paylaşmıştı. 

Ersoy'dan gençlere kariyer tavsiyeleri

‘Kariyer Planlama Günleri’nin bu haftaki konuğu ise MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy oldu. Ersoy’u il başkanlığı önünde Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yağmur ve gençler tarafından karşılandı. Ardından Başkan Yağmur ile bir süre sohbet eden Milletvekili Ersoy, gençlerle bir araya geldi. 

Ersoy'dan gençlere kariyer tavsiyeleri

Burada gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Ersoy, merak edilen tüm soruları da yanıtladı. Programa ilişkin bir paylaşım yapan Ersoy, “Yaşasın Ülkü Ocakları, kahrolsun şer odakları!” dedi. 

Ersoy'dan gençlere kariyer tavsiyeleri