Ersoy'dan dikkat çeken ziyaret

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan, Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Memduh Büyükkılıç'a dikkat çeken ziyaret. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ersoy'dan dikkat çeken ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler için partilerde heyecan ve telaş sürüyor. Başkan adayları çalışmalarını sürdürürken, ziyaretleri de ihmal etmiyor. 31 Mart yerel seçimlerine Kayseri, Cumhur İttifakı kapsamında girecek. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kayseri’den 5 ilçede aday gösterirken, AK Parti 11 ilçe ve büyükşehirde aday çıkardı. 

MHP’nin adayları; Sarız’da Baki Bayrak, Sarıoğlan’da Bekir Ayyıldırım, Pınarbaşı’nda Menduh Uzunkuoğlu, Özvatan’da Halit Demir ve son olarak bu seçimlerde MHP’ye verilen Bünyan’da Selahattin Metin. 

AK Parti’nin adaylarında ise büyük bir değişim olmadı Develi ilçesi hariç mevcut başkanlar yeniden aday gösterildi. Bu kapsamda Büyükşehir’de Memduh Büyükkılıç, Melikgazi’de Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan’da Ahmet Çolakbayrakdar, Talas’ta Mustafa Yalçın, Hacılar’da Bilal Özdoğan, Develi’de Adem Şengül, Akkışla’da Ayhan Arslan, Felahiye’de Vural Coşkun, İncesu’da Mustafa İlmek,  Tomarza’da Davut Şahin, Yahyalı’da Esat Öztürk ve Yeşilhisar’da Halit Taşyapan oldu. 

Başkanlar seçim için hazırlıklarını sürdürürken MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan dikkat çeken bir ziyaret geldi. Milletvekili Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette neler konuşulduğu merak edilirken Ersoy’dan açıklama geldi. Ziyarette yerel seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunulduğu ifade edilirken Ersoy şu ifadeleri kullandı; “Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanımız, kıymetli büyüğüm Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ettim. Kayserimiz ve yerel seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim.”