Ersoy'dan Boğazköprü molası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Baki Ersoy, uygulama noktasında görev yapan polislerle bir araya geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ersoy'dan Boğazköprü molası
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Baki Ersoy, Ankara ile Kayseri arasında mekik dokumaya devam ediyor. Dün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) konuşan Milletvekili Ersoy, Pınarbaşı ilçesinde 2 Haziran Pazar günü yapılacak seçime ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. 2 Haziran'da yapılacak olan seçimlere dikkat çeken Ersoy, 'Hiçbir güç ya da hiçbir şahıs Pınarbaşı halkının iradesinin önünde değildir' ifadelerine yer vermişti. 

Ersoy, bugün Kayseri’ye dönüş yoluna geçti. Ankara’dan Kayseri’ye doğru gelen Ersoy, Boğazköprü girişinde uygulama noktasında görev yapan polis ekipleriyle bir araya geldi. Ersoy polislerle birlikte çay içerken keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. O anlara ilişkin paylaşım yapan Ersoy, “Sevdamız Kayserimizin boğaz köprü girişinde uygulama noktasında görev yapan yiğit polislerimiz ile çay ikramları eşliğinde sohbet ettik. Allah ayaklarına taş değdirmesin inşallah.” dedi.