Ersoy'dan bir TOKİ müjdesi daha!

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi için geçtiğimiz günlerde TOKİ müjdesi veren MHP Kayseri Milletvekili Ersoy'dan dikkat çeken bir paylaşım daha geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ersoy'dan bir TOKİ müjdesi daha!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hem sahada hem bürokraside çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Bünyan, Pınarbaşı ve Sarız ilçelerine TOKİ müjdesini vermişti. Milletvekili Ersoy, Pınarbaşı’ya TOKİ haberini, “Pınarbaşı İlçemizde 216 Konutluk 4. Etap Toki Çalışmaları, bugün yapmış olduğumuz telefon görüşmesi neticesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin talimatıyla Mayıs 2024 Tarihinde İhalesi yapılarak başlayacaktır. Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki Beyefendi’ye teşekkür ediyor, Pınarbaşılı hemşerilerimize hayırlı olsun diyorum." sözleriyle duyurmuştu.

Ersoy'dan bir TOKİ müjdesi daha!

Ersoy, Pınarbaşı TOKİ çalışmaları için ihale tarihini de açıkladı. Buna göre Pınarbaşı’ya yapılacak olan, 206 adet konut, 1 adet 2 dükkanlı ticaret merkezi inşaatı ve çevre düzenlenmesi 18 Haziran saat 14.00’te ihaleye çıkacak. Ersoy paylaşımında şu ifadeleri kullandı; Sözümüzdeyiz Pınarbaşı'm! 27 Mart tarihinde duyurduğumuz, Pınarbaşı ilçemize yapılacak olan 4. Etap TOKİ çalışmaları için ihale tarihi belli oldu. Girişimlerimiz sonucunda 206 adet konut 1 adet 2 dükkanlı ticaret merkezi inşaatı ve çevre düzenlenmesi 18 Haziran saat 14.00’da ihaleye çıkacaktır... (Detaylı bilgi için Bakanlık sitesini ziyaret edebilirsiniz.) Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki Beyefendi’ye teşekkür ediyor, Pınarbaşılı hemşerilerimize hayırlı olsun diyorum.”
 

Ersoy'dan bir TOKİ müjdesi daha!