Ersoy'dan Bahçeli'ye dikkat çeken Kayseri hediyesi

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek, Kayseri'nin sembolü bir hediye takdim etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Ersoy'dan Bahçeli'ye dikkat çeken Kayseri hediyesi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi parti merkezindeki makamında ziyaret etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Kayseri üzerine konuştuklarını ifade eden Ersoy, MHP Lideri’ne Kayseri’nin sembollerinden pastırma hediye etti.

Ersoy'dan Bahçeli'ye dikkat çeken Kayseri hediyesi

Ersoy, Bahçeli’nin Kayseri’ye selam söylediğini belirterek, bu anları sosyal medya hesabından, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, değerli Kayseri halkının ve kıymetli esnafımızın selam ve hürmetleriyle birlikte, Kayseri’mizin sembolü haline gelen lezzetli pastırmamızı kendisine takdim ettim. Liderimiz de Kayseri halkına ve esnafına ‘Allah bol kazanç ve bereket versin’ duasını edip selamlarını iletti. Allah, Liderimizi başımızdan eksik etmesin, sağlıklı ve uzun ömürler ihsan etsin. Saygılarımla…” ifadeleriyle paylaştı.