Ersoy, bu sözlerle kimi kastetti?

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekilleri İsmail Özdemir ile Baki Ersoy mazbatalarını aldı. Milletvekili Ersoy, mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Ersoy, 'Henüz Kayseri'ye hâkim olmamış olamamış ve bugün dün itibariyle dahi başka yerlere hizmet etmeye gayret gösterenlere' derken kimi kastetti? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ersoy, bu sözlerle kimi kastetti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri milletvekilleri mazbatalarını Kayseri Adliyesi’nde düzenlenen törende aldı. Mazbatasını aldıktan sonra konuşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Gönül isterdi ki iki olan milletvekilimiz sayımızı arttıralım. Ama Cenabı Allah böyle nasip etti. Burada birbirinden kıymetli milletvekili adaylarımız da var. Onlar da gönlümüzün vekilidir. Onlara da hepsine ayrı ayrı çalışmalarından dolayı katkılarından dolayı, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her bir dava mensubumuza, her bir dava arkadaşımıza ayrı ayrı emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her bize verilen oyun Milliyetçi Hareket Partisi'ne verilen oyun bir de kıymet Çok büyüktür. Biz inşallah İsmail Başkan'ımın da söylediği gibi Cenabı Allah bizleri sizlere karşı, davamıza karşı, partimize karşı aziz Kayserili hemşehrilerimize karşı mahcup etmesin duasını ben de ediyorum.” dedi.

Ersoy bu sözlerle kimi kastetti?

‘Bizim sevdamız Kayseri’ diyen Ersoy, “Henüz Kayseri'ye hâkim olmamış olamamış ve bugün dün itibariyle dahi başka yerlere hizmet etmeye gayret gösterenlere de inşallah cevabımızı daha çok çalışarak, daha çok emek harcayarak ve Kayserimizle ilgili, ülkemizle ilgili ne varsa üzerimize düşen daha fazla çalışma örneği sergileyerek inşallah sizlerin de desteğiyle birlikte daha iyi neticelerin altına imza atacağımızı, 28. Dönemde düşünüyorum. Önümüzde bir 28 Mayıs seçimleri var. 24 Haziran 2018 seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyerek seçtirmiştik. 14 Mayıs 2023 tarihinde kırk dokuz buçuk gibi yüksek bir oranla yine oy aldı Sayın Cumhurbaşkanımız. Bizler de destekledik. Ama Allah'ın izniyle yirmi sekiz Mayıs'ta bütün vatan hainlerine karşı bu işi bitireceğiz diyorum.” ifadelerini kulandı.

Ersoy bu sözlerle kimi kastetti?

Mazbatalarını alan vekiller daha sonra toplu bir fotoğraf çektirdi. 
 

Ersoy bu sözlerle kimi kastetti?