Ersoy'a sevgi seli!

Kayserispor'a verdiği destekle taraftarın gönlünde taht kuran Ersoy, bugün Ankaragücü maçında 1000 futbolseverin takımını desteklemesi için kulübe 38 Bin TL bağışta bulunmuştu. Ersoy'u bugün, Çaykur Rizespor'un Kayserili futbolcusu Benhur Keser ziyaret etti. Detaylar Kayseri Haberinde...

Ersoy'a sevgi seli!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’a verdiği destekle taraftarın gönlünde taht kuran MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Ankaragücü maçının daha çok seyirci tarafından izlenmesi için bugün çok önemli bir hamle yapmıştı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi hesabına 38 Bin TL para bağışlayarak, 1000 sporseverin maça gelmesini sağlayan Ersoy, bu hamlesiyle bir kez daha taraftarın gözünde yıldız gibi parladı. Ersoy’u, bugün Kayserispor altyapısından yetişen Benhur Keser ve Eren Torbalı ziyaret etti. 10 yaşında şanlı Kayserispor forması giyen ve tırnaklarıyla adım adım Süper Lig’e çıkan Benhur’un ziyareti Ersoy’u fazlasıyla memnun etti.

Ersoy'a sevgi seli!

Ersoy da, X hesabından yaptığı paylaşımla, ‘Kayserimizin yetiştirdiği gururumuz, Rizespor’un başarılı futbolcusu Benhur Keser ve Eren Torbalı makamımıza ziyarete gelmişlerdir. Ziyaretleri için kardeşlerime teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı. Ersoy, Benhur Keser ile gurur duyduklarını ve Kayseri gençliği için örnek bir futbolcu olduğunu söyledi. Üçlü ziyaret sonrası poz vermeyi de ihmal etmedi.