Erol son yolculuğuna uğurlandı

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen'den cenaze paylaşımı. Hatice Erol son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Erol son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen'den cenaze paylaşımı. Hatice Erol son yolculuğuna uğurlandı. 1939 Hacılar doğumlu Hatice Erol 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Erol'un cenazesi bugün öğle namazına müteakip Hacılar Cami Kebir'de kılınan cenaze namazının ardından Hacılar'da toprağa verildi.

Cenazeye MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen'in yanısıra MHP Kayseri İl Yöneticileri, merhumenin eşi Yunus Erol, Hatice Erol'un yakınları ve sevenleri katıldı.

Erol son yolculuğuna uğurlandı

Demirezen X hesabı üzerinden yayımladığı taziye mesajında şu ifadeleri kullandı: "İl yöneticilerimiz ile birlikte, Yunus Erol'un hakkın rahmetine kavuşan kıymetli eşi Şerife Erol hanımefendi'nin cenaze törenine katılarak taziye dileklerimizi ilettik. Merhumeye Yüce Allah'tan rahmet yakınlarına ve ailesine başsağlığı dilerim."

Kayseri Olay Gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve acılı ailesine de başsağlığı dileriz.