Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Oğan'ın oy kullandığı sandıklarda kim önce çıktı?

Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan'ın oy kullandıkları sandıklarda kimler önde çıktı?

Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Oğan'ın oy kullandığı sandıklarda kim önce çıktı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Millet İttifakı adayı ve aynı zamanda CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimi için Ankara’da Arjantin İlkokulu’nda oyunu kullandı. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, oy kullandığı sandıkta 229, AKP Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan 90 oy aldı.Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Oğan'ın oy kullandığı sandıklarda kim önce çıktı?ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’a 6 oy çıktı. 331 seçmenin oy kullandığı sandıktan 5 oy boş çıkarken, 1 oy da geçersiz sayıldı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Oğan'ın oy kullandığı sandıklarda kim önce çıktı?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullandığı Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'ndaki 3279 numaralı sandıktan en yüksek oy Erdoğan'a çıktı.  Erdoğan 212, Kemal Kılıçdaroğlu 132 oy, Sinan Oğan ise 12 oy aldı. 
Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Oğan'ın oy kullandığı sandıklarda kim önce çıktı?SİNAN OĞAN’IN SANDIĞINDA KILIÇDAROĞLU ÇIKTI!
Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın oy kullandığı sandıkta en fazla oyu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aldı. Kılıçdaroğlu 278 oyla birinci olurken, Erdoğan’a 36, Sinan Oğan’a 14 oy çıktı.