Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan dün katıldığı programda rahatsızlanmasının ardından ilk açıklama geldi.

Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında gündemi değerlendirirken bir anda yayın kesildi. Erdoğan'a soru soran kişinin birden ‘reklam’ diyerek ayağa kalkmaya çalışması sosyal medyada gündem oldu. Yayın kesilmeden saniyeler önce, ekrana ‘eyvah eyvah’ sesi yansıdı ve kameralar Erdoğan’ı göstermeden reklama girdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan dün katıldığı programda rahatsızlanmasının ardından ilk açıklama geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Erdoğan şehir ziyaretlerine katılamayacağını açıklayarak "Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim" dedi.
İŞTE O AÇIKLAMA...
Erdoğan'ın Twitter paylaşımı şöyle: "Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum. Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir.