Erdoğan'ın, Kayseri'ye gelişiyle ilgili flaş gelişme! Tarih neden değişti?

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kayseri'ye geliş günü değişti. Bu konuyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erdoğan'ın, Kayseri'ye gelişiyle ilgili flaş gelişme! Tarih neden değişti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri’ye geliş günüyle ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Erdoğan'ın, Kayseri'ye gelişiyle ilgili flaş gelişme!

Daha önce 22 Mart 2024 Cuma olarak açılanan tarih bir gün öncesine alındı. AK Parti kaynaklarından öğrenilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri’ye 21 Mart Perşembe günü saat 12.30'da gelecek. Diğer yandan parti kaynaklarınca 'Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara'daki miting programları nedeniyle Kayseri mitingini bir gün öncesine aldığı' ifade edildi. Ancak akıllara aynı zamanda Büyükkılıç'ın açıklamaları da geldi. 

Seçim yasakları nedeniyle mi tarih değişti?

Cumhurbaşkanının, Kayseri programıyla ilgili olarak Olay Türk TV'de katıldığı programda açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Memduh Büyükkılıç, Erdoğan'ın seçim yasakları nedeniyle açılış programı yapmayabileceğini açıklamıştı. Ziyaretin bu nedenle de bir gün öncesine alınıp alınmadığı da merak konusu oldu. Erdoğan'ın, Kayseri mitinginde havalimanı yeni terminal binası ile millet bahçesinin resmi açılışlarını yapması bekleniyor.

Erdoğan'ın, Kayseri'ye gelişiyle ilgili flaş gelişme!

Diğer yandan 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere 14 gün kaldı. Propaganda serbestliği ve seçim yasakları perşembe günü başlıyor. Seçimler nedeniyle propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları, oy verme gününden önceki 10'uncu gün olan 21 Mart Perşembe başlayacak, oy verme gününden önceki gün saat 18.00'de sona erecek.