Erdoğan'ın, 'Hulusi Akarlı Kayseri planı!' iddiası

AK Parti'de kimlerin Milletvekili adayı gösterileceği merak konusu olurken kulislerde dikkat çeken Kayseri iddiası konuşuluyor.

Erdoğan'ın, 'Hulusi Akarlı Kayseri planı!' iddiası
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 Gazeteci Deniz Zeyrek, Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçimde Bakanları Milletvekili adayı göstereceğini öne sürdü.

Sözcü Gazetesinde "Muhalefete düşme planı mı?" başlıklı bir yazı kaleme alan Zeyrek, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde Erdoğan' ın aslarını sahaya süreceğini ve aynı zamanda muhalefete düşme halinde de "aslarına dokunulmazlık gibi ciddi bir önlem almayı, bakanlıkları sırasında tartışmalı işlerinden dolayı da dokunulmazlık zırhına bürünmelerini sağlamayı amaçladığını" iddia etti.

Erdoğan'ın, 'Hulusi Akarlı Kayseri planı!' iddiasıErdoğan'ın kritik bazı  bürokratları da Milletvekili adayı göstererek, "dokunulmaz" yapabileceğini savunan Gazeteci Deniz Zeyrek, katıldığı TV programında da Erdoğan'ın, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı Kayseri'den birinci sıra milletvekili adayı göstereceğini, bunu partiye yakın kaynaklardan öğrendiğini de dile getirdi. Zeyrek, ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Hatay'dan aday gösterilebileceğini söyledi. Zeyrek, ayrıca yine diğer bazı Bakanlarından deprem bölgesinde aday gösterilebileceklerini öne sürdü. 

Erdoğan'ın, 'Hulusi Akarlı Kayseri planı!' iddiası