Erciyesspor'a bir sürpriz aday daha çıktı

Erciyesspor'a bir sürpriz aday daha çıktı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

PTT 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta yer alan temsilcimiz Erciyesspor’da meraklı bekleyiş sürüyor. Lig mücadelesine az bir zaman kala devam eden başkanlık ve kayyım krizinin ise, nasıl sonuçlanacağı bilmece halini almış durumda.
En son gündeme gelen İşadamı Kadir Deveci’nin başkanlık için harekete geçmesi ve ardından mali tabloyu bahane ederek adaylıktan vazgeçmesi hayal kırıklığını büyütmüştü. Diğer yandan futbolcu lisansları için daralan zamanında Mavi-Siyahlı kulübü çıkmaza sürüklediği gündemdeki diğer gelişmeler arasında yer almıştı.

Yeni aday…

Olumsuz tabloya rağmen umutlu bekleyişi sürdüren Erciyesspor için yeni bir başkan adayı kulislerde tartışılmaya başlandı. Bu kez 84 yıllık çınar için kurtarıcı olarak beklenen ismin, işadamı Mehmet Koyuncu olduğu ortaya çıktı.
İşadamı Koyuncu ise, başkan adaylığı süreci ile ilgili Kayseri Olay Gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Koyuncu yaptığı açıklamada Erciyesspor’un bu şehrin marka değeri olduğuna dikkat çekti. Kayyımın gerçekleştirmesi beklenen Olağan Genel Kurulda başkan adaylığını açıklayacağını belirten Koyuncu, “Amacımız Erciyesspor için neler yapabiliriz, kulübü nasıl düzlüğe çıkaracağız bunu ortaya koymak. Tek derdimiz Kayseri’nin en köklü kulübünün ayakta tutulması” ifadeleri ile süreci etkileyebilecek diğer faktörlere işaret etti.

Sponsor görüşmeleri var…

Kulübün içerisine düştüğü durumdan tek taraflı bir destekle kurtarılamayacağına vurgu yapan Koyuncu, “Görüşmelerimiz var. Sponsor arayışımız sürüyor. Belediyelerimiz ile durumu istişare edeceğiz. Genel tabloya hakim olduktan sonra, kendi içimizde bir değerlendirme ile nihai kararı alacağız” ifadelerini kullandı.
Kulübün kurtuluşu için destek sözü aldıkları isimleri ikna etmeye çalıştıklarını söyleyen Koyuncu, nihai karar için desteğin şart olduğunu belirtti. Koyuncu, “Biran önce kulübü düzlüğe çıkarmak için daha önce bahsettiğim genel yapıyı bilmemiz gerekiyor. Kulübün ne derece kötüye gittiğini, hangi şartlar altında kurtarılabileceğini tespit ettikten sonra işimiz daha da kolaylaşacaktır. Tespitlerimizi yanımızda olma düşüncesinde olanlara da sunup harekete geçeceğiz” diye konuştu.
Kayyım tarafından düzenlenmesi beklenen Olağan Genel Kurulda gerekli şartların sağlanmasının ardından başkanlık için hazır olduğunu ifade eden Koyuncu, “İnşallah hayırlı bir süreç olur. Kayseri’nin marka değeri haline gelmiş, köklü bir kulübünün heba olmasını istemiyoruz. Eğer şartları sağlayabilirsek, herkese hayırlı olmasını diliyoruz. Süreç başarılı şekilde sonuçlanırsa kazanan Kayseri olacaktır. Yeter ki niyetler temiz olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Koyuncu’nun adaylık açıklamasının ardından ise, gözler yapılması beklenen Olağan Genel Kurula çevrilmiş durumda. Umutlu bekleyişin gerçekleşmesini temenni eden taraftarlar ise, “Takıma sahip çıkın. Vebali sahipsiz bırakanlarda, iki elimiz de yakalarında olur” çağrısında bulundular.