Erciyes Üniversitesinde görev yapan o isim AK Parti'den aday adayı oldu

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ)Rektörlüğünde çalışan Teoman Dinç, AK Parti'den belediye başkan adayı olmak için başvurusunu yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesinde görev yapan o isim AK Parti'den aday adayı oldu

AK Parti'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yönelik hazırlıklar sürüyor. Partide aday adayları da ortaya çıkmaya başladı. Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünde görev yapan Teoman Dinç de AK Parti'den belediye başkan aday adayı olmak için başvurusunu yaptı. 

"Büyüklerimizin de olurlarını alarak 2024yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Bünyan Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu paylaşmaktan onur duyuyorum" diyen Dinç, adaylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı:  İçinizden biri olarak memleketime hizmet etmek için daha gelişmiş bir Bünyan arzusuyla bu kutlu yola çıkmaya karar verdim. Taşını, toprağını ezbere bildiğim, vatandaşlarımızın yakinen tüm istek, arzu ve sorunlarına hakim olduğum memleketimin gelişimine dair çalışmaların sorumluluğunu omuzlarımda hissediyorum. Teveccüh gösterip beni seçmeniz durumunda büyük bir şeref ve sorumluluk duygusuyla, doğup ekmeğini yediğim, havasını soluduğum Bünyan’ımıza  ve siz değerli hemşehrilerime var gücümle hizmet edeceğim. Tek önceliğimin Bünyan olacağını belirterek, bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşehrilerimin teveccühlerini ve takdirlerini beklediğimi bir kez daha ifade etmek istiyorum ve Cenab-ı Allah’ım bizlerin bu çıkmış olduğu hizmet yolunda mahcub eylemesin. Tek derdim hizmet, tek önceliğim Bünyan...