Erciyes Üniversitesi yüz yüze eğitim yapılacak bölümleri açıkladı...

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) 2022-2023 Bahar Yarıyılı Eğitim Başlama Tarihi ve Özel Öğrenci Başvuru Süreci Hakkında açıklama yaptı.

Erciyes Üniversitesi yüz yüze eğitim yapılacak bölümleri açıkladı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "Üniversitemiz 2022-2023 eğitim  - öğretim yılı Bahar yarılı akademik takviminde Üniversitemiz Senatosu tarafından değişiklik yapılmıştır. Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi 4. ve 5. sınıfları dışında kalan Bölüm/Programda öğrenim gören öğrenciler ders kayıtlarını 13-19 Mart 2023 tarihleri arasında yapacak olup, 2022-2023 eğitim  - öğretim yılı Bahar yarıyılı 20 Mart 2023 tarihinde başlayacaktır" denildi.

Üniversite senetosu tarafından alınan kararlar doğrultusunda yüzü yüze eğitim yapılacak bölümlerde duyruldu.
İşte o açıklama:

Yüz yüze uygulamalı eğitimlerin yapılacağı programlar;

-Tıp Fakültesi 4.5. ve 6.sınıf öğrencileri,

-Diş Hekimliği Fakültesi 4. ve 5.sınıf öğrencileri,

-Veteriner Fakültesi 5. sınıf öğrencileri,

-Eczacılık Fakültesi 5. sınıf öğrencileri,

-Mühendislik ve Fen Fakültesi 7+1 programı uygulayan bölümlerinin +1 dönemdeki öğrencileri,

-Sağlık Bilimler Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri,

-İşletmede Mesleki Eğitim Yapan Programdaki öğrencileri  (Uygulamalı Eğitim Çerçeve Yönetmeliği Madde 12),

-Öğretmenlik Uygulaması dersinin öğrencileri.

Üniversitemiz 2022-2023 eğitim  - öğretim yılı Bahar yarılı akademik takviminde Üniversitemiz Senatosu tarafından değişiklik yapılmıştır. Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi 4. ve 5. sınıfları dışında kalan Bölüm/Programda öğrenim gören öğrenciler ders kayıtlarını 13-19 Mart 2023 tarihleri arasında yapacak olup, 2022-2023 eğitim  - öğretim yılı Bahar yarıyılı 20 Mart 2023 tarihinde başlayacaktır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 2022-2023 Bahar yarıyılı eğitim ve öğretime ilişkin almış olduğu karara istinaden yukarıda zikredilen Bölüm/Programlardan Tıp Fakültesi 4., 5., 6. sınıf ve Diş Hekimliği Fakültesi 4., 5. sınıf öğrencileri dışındaki Bölüm/Programlarda öğrenim gören depremden etkilenen illerdeki üniversitelerde veya birinci derece yakınları bu illerde ikamet edip diğer illerdeki üniversitelerde kayıtlı olan öğrencilerin özel öğrenci başvuruları Bahar yarıyılı eğitim başlangıç (20 Mart 2023) tarihinden itibaren 3 hafta içeresinde alınacaktır.

 Öğretmenlik Uygulaması-II dersini Üniversitemiz Eğitim Fakültesinde almak isteyen diğer Üniversite öğrencilerinin (öğretmenlik programları, rehberlik ve psikolojik danışmanlık programı ile ilahiyat/islami ilimler programlarının son sınıf öğrencileri) durumlarıyla alakalı çalışmalar devam etmektedir. Çalışmalar sonuçlanınca konuyla alakalı duyuru/bilgilendirme bu sayfadan yapılacaktır.