Erciyes Üniversitesi'ne iş için başvurmuşlardı! Şanslı iki kişi belli oldu…

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde 2 kişilik kadroya 144 başvuru oldu. Sınavı geçerek, başarı sağlayan şanslı iki kişi belli oldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde...

Erciyes Üniversitesi'ne iş için başvurmuşlardı! Şanslı iki kişi belli oldu…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) sözleşmeli çalıştırılmak üzere bir süre önce personel alımı gerçekleştirildi. İki kişilik kadroya 144 başvuru oldu. Sınavı geçerek, başarı sağlayan şanslı iki kişi belirlendi. 
 
Kayseri Erciyes Üniversitesi 28.03.2023 Tarihli 4/B sözleşmeli personel alım ilanının ardından Eczacı kadrosu yerleştirme sonuçlarını açıkladı. 
Üniversiteden yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanılmıştı: ‘Üniversitemiz Rektörlüğüne bağlı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere; Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ gereğince; 28/03/2023 tarihinde Resmi Gazete’de ve Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan sözleşmeli personel alım ilanına dair Kariyer Kapısı Sistemi üzerinden alınan başvurular incelenmiş olup, en yüksek sözlü sınav puanı alan adaydan başlamak üzere ilgili pozisyon sayısı kadar asıl ve 1 (bir) katı kadar yedek aday belirlenmiş; başvurusu onaylananlar ile gerekli şartları taşımayan, eksik belge yükleyen ya da sıralamaya giremeyen adaylara Kariyer Kapısı Sistemi aracılığı ile gerekli bildirimler yapılmıştı.