Erciyes Üniversitesi'nden 'Ofis Alanı' arayanlara çağrı!

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Ofis alanı başvurusuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada Araştırma Gruplarına laboratuvar ve ofis alanları tahsis edilebileceği ifade edildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi'nden 'Ofis Alanı' arayanlara çağrı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) laboratuvar ve ofis alan başvurusuyla ilgili açıklama yaptı. Araştırmalara seslenen üniversite yönetimi "ArGe Park Laboratuvar ve Ofis Alanı Başvurusu" konusunda çağrı yaptı. 

Erciyes Üniversitesi'nden 'Ofis Alanı' arayanlara çağrı!

Üniversite Senatosunun 21 Şubat 2023 tarihli ve 09 sayılı toplantısında kabul edilen Erciyes Üniversitesi ArGePark Laboratuvar ve Ofis Alanı Tahsisine İlişkin Usul ve Esasların hatırlatıldığı açıklamada Üniversitede aktif araştırma faaliyeti gösteren Araştırma Gruplarına laboratuvar ve ofis alanlarının tahsis edilebileceği vurgulandı. 

Erciyes Üniversitesi'nden 'Ofis Alanı' arayanlara çağrı!

İşte Üniversiteden yapılan o açıklama

Erciyes Üniversitesi Araştırma Dekanlığ'ından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Değerli Araştırmacılar, Üniversitemiz Senatosunun 21/02/2023 tarihli ve 09 sayılı toplantısında kabul edilen Erciyes Üniversitesi ArGePark Laboratuvar ve Ofis Alanı Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslarına göre Üniversitemizde aktif araştırma faaliyeti gösteren Araştırma Gruplarına laboratuvar ve/veya ofis alanları tahsis edilebilecektir. Bu tahsiste araştırma gruplarının aktif çalışmaları, projelerinin niteliği, Üniversitenin araştırma çıktılarına sunulacak katkılar ile ihtiyaç ve imkânlar dikkate alınacaktır. ArGePark binasında laboratuvar ve/veya ofis alanı ihtiyacı olan Araştırma Gruplarının belirtilen Usul ve Esasları incelemeleri ve ihtiyaca konu olan projesine ilişkin dokümanlar ile ekte yer alan başvuru formunu doldurup 23 Şubat Cuma günü mesai saati bitimine kadar fakültelerinden Araştırma Dekanlığına resmi yazı ile iletilmesi gerekmektedir. ArGePark Laboratuvar ve Ofis Alanı Tahsisine ilişkin süreçler hakkında Araştırma Dekanlığı ile temasa geçebilirsiniz.

 


ı