Erciyes Üniversitesi'nden açıklama: İtiraz süresi doldu!

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nden (ERÜ) yapılan açıklamada itiraz süreci ile ilgili bilgilendirildi. Açıklamada itiraz başvurularına yönelik değerlendirme süreçlerinin tamamlandığı ifade edildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi'nden açıklama: İtiraz süresi doldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) bir süre önce itiraz süreciyle ilgili olarak uyarmıştı. 2023 yılı akademik teşvik ödeneği değerlendirme sonuçları ve itiraz süreci hakkında yapılan uyarıda, başvurusu revize edilen veya reddedilen araştırmacıların en geç 6 Şubat 2024 Salı günü Saat 17:00’ye kadar sonuçlara itiraz edebilecekleri ifade edilmişti. 

Islak imzalı dilekçe istenmişti

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu’ndan yapılan açıklamada ıslak imzalı itiraz dilekçesi hazırlanması gerektiği de belirtilerek, "İtirazlar, ATÖSİS Sistemi üzerinden gerçekleştirilecek olup, araştırmacıların sistem tarafından üretilen itiraz dilekçesini ıslak imzalı olarak Erciyes Üniversitesi Araştırma Dekanlığı’na ulaştırmaları da mevzuat gereğince zorunludur" denilmişti.

Erciyes Üniversitesi'nden açıklama: İtiraz süresi doldu!

Sonuçlar nasıl öğrenilecek?

Üniversiteden itiraz başvurularıyla ilgili yeni bir açıkla daha geldi. Açıklamada sürecin sona erdiği ifade edildi.  Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonundan yapılan '2023 Yılı Akademik Teşvik Ödeneği' itiraz sonuçlarına yönelik yapılan açıklamada, "Akademik Teşvik Ödeneği itiraz başvurularına yönelik değerlendirme süreçleri tamamlanmıştır. İtiraz başvurusu yapan araştırmacılarımız değerlendirme sonuçlarına ATÖSİS sistemine giriş yaparak ulaşabilecektir" ifadeleri kullanıldı.