Erciyes Üniversitesi'nde yeni bir görevlendirme daha!

Prof Dr Fatih Altun'un rektör olmasının ardından yönetim kademelerinde yeni görevlendirmeler sürüyor.

Erciyes Üniversitesi'nde yeni bir görevlendirme daha!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) üçüncü rektör yardımcısının kim olacağı merak edilirken, dikkat çeken bir görevlendirme daha yapıldı. Erciyes Üniversitesi’nde yeni Başhekim yardımcısı belli oldu.Üniversite yönetiminden yapılan açıklamada Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Özyazgan’ın Başhekim Yardımcısı olarak görevlendirildiği ifade edildi.
Erciyes Üniversitesi'nde yeni bir görevlendirme daha!
Rektörlük’ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcılığı'na (Başhekim Yardımcılığı) Görevlendirme. Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin 8. maddesinin 2. fıkrası uyarınca Merkez Müdür Yardımcısı (Başhekim Yardımcısı) görevini yürütmek üzere Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Özyazgan, 12.10.2022 tarihinden itibaren görevlendirilmiş bulunmaktadır. Prof. Dr. İrfan Özyazgan’a yeni görevinde başarılar dileriz.
Erciyes Üniversitesi'nde yeni bir görevlendirme daha!Diğer yandan Prof. Dr. İrfan Özyazgan, Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilim, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümünde görev yapıyor.