Erciyes Üniversitesi'nde stratejik atama!

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) yeni bir görevlendirme daha yapıldı. İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Koçer, bakın hangi stratejik göreve atandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi'nde stratejik atama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) yeni görevlendirme. Prof. Dr. Mustafa Koçer'in yeni görevi belli oldu. Rektörlük'ten yapılan açıklamada Üniversite Kalite ve Strateji Geliştirme Koordinatörlüğü'ne atama yapıldığı ifade edildi.

Açıklamada, 'Üniversitemiz Kalite ve Strateji Geliştirme Koordinatörlüğü Yönergesi'nin 6. maddesine istinaden Kalite ve Strateji Geliştirme Koordinatörlüğü görevini yürütmek üzere İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Koçer atanmış bulunmaktadır. Prof. Dr. Mustafa Koçer'e yeni görevinde başarılar dileriz' denildi. 

Erciyes Üniversitesi'nde stratejik atama!

Diğer yandan İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Araştırma Yöntemleri Bölümünde görev yapan Koçer'in araştırma alanları şu şekilde: Sosyal ve Beşeri Bilimler, Kitle İletişimi ve Araçları.

Strateji Geliştirme ve Kalite Koordinatörlüğü nedir? 

Strateji Geliştirme ve Kalite Koordinatörlüğü'nün görev alanı, 'Üniversitede kalite kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasını sağlamak, kurumun stratejik planı ve hedefleri doğrultusunda eğitim öğretim ve araştırma faaliyetlerini geliştirmek, akademik birimlerin kalite çalışmalarını desteklemek, görev alanıyla ilgili konularda standartlar belirlemek; formlar ve rehberler hazırlamak, kalite geliştirme ve sürekli iyileştirme süreçlerini takip etmekle sorumludur' şeklinde ifade ediliyor.