Erciyes Üniversitesi'nde o isme bakın ne görev verildi?

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) yeni bir görevlendirme daha yapıldı. Atama rüzgarlarının tam gaz devam ettiği üniversitede asaleten yapılan yeni görevlendirmenin detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi'nde o isme bakın ne görev verildi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) atama rüzgarı devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yapılan atamaların ardından hafta başında da bir atama daha yapıldı. Yeni hafta da bu kez görev alan isim rof. Dr. Mustafa Öztürk oldu. 
Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada "Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi Yönergesinin 8.maddesine istinaden Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığı görevini yürütmek üzere, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Öztürk asaleten atanmış bulunmaktadır. Prof. Dr. Mustafa Öztürk'e yeni görevinde başarılar dileriz" denildi.
Erciyes Üniversitesi'nde o isme bakın ne görev verildi?Eğitim Fakültesinde görev yapan Prof Dr Mustafa Öztürk'ün araştırma alanları; Sosyal ve Beşeri Bilimler, Eğitim, Eğitim Bilimleri, Program Geliştirme, Sosyal Bilimler Eğitimi, Coğrafya Eğitimi, Öğretmen Eğitimi.
TORAK DA İKİ GÖREVE BİRDEN ATANMIŞTI!
Üniversitede geçtiğimiz hafta da Öğrenci Dekanlığı ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevlerini yürütmek üzere, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Torak'ın atandığı ifade edilmişti.