Erciyes Üniversitesi'nde merakla beklenen o isim belli oldu!

Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) merakle beklenen son rektör yardımcısı da belli oldu. İşte o isim.

Erciyes Üniversitesi'nde merakla beklenen o isim belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) Prof Dr Fatih Altun'un rektör seçilmesinin ardından iki rektör yardımcısı belli olmuştu. Kamuoyunda üçüncü rektör yardımcısının kim olacağı merak konuru olurken, beklenen gelişme yaşandı. Altun’un, göreve geldikten sonra ilk Rektör Yardımcısı olarak Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Oktay Özkan atandı. Özkan’ın ardından bir diğer Rektör Yardımcılığı görevine Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünden Prof. Dr. Sultan Taşcı atandı.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından merakla beklenen üçüncü ve son rektör yardımcısı da belli oldu. Üniversiteden yapılan açıklamada Rektör Yardımcılığına Prof. Dr. Muammer Hakan Poyrazoğlu'nun atandığı ifade edildi.
Erciyes Üniversitesi'nde merakla beklenen o isim belli oldu!

Kayseri Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 13. maddesi ve Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliği'nin 4. maddesi uyarınca, Üniversitemiz Rektör Yardımcılığına 14.10.2022 tarihinden itibaren Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu atanmış bulunmaktadır. Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu'na yeni görevlerinde başarılar dileriz.
Diğer yandan Prof. Dr. Poyrazoğlu, Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde görev yapıyor.