Erciyes Üniversitesi'nde ilk Rektör adayı

Erciyes Üniversitesi ve Kayseri Üniversitesi'nde Rektörlük müracaatları başladı. Rektörlüğü gönlünden geçiren isimler başvuru hazırlıkları yaparken Erciyes Üniversitesi'nde ilk Rektör adayı belli oldu.

Erciyes Üniversitesi'nde ilk Rektör adayı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Rektörlük görevini sürdürmeye talip olduğunu açıkladı.

Rektör Çalış, katıldığı bir televizyon programında, “Yapacağımız çok şey var. Tabii bu kısmet ama takdir Allah'ın izni en önemlisi. Allah'ın izniyle olur. Allah isterse hiç kimse engelleyemez. Allah istemezse kimse yapamaz zaten. Tabii ki Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiridir. Sayın Cumhurbaşkanımız takdir ederse hedeflerimiz var” dedi.

6 Eylül 2018 tarihinden günümüze Erciyes Üniversitesi’nin Rektörlük görevini üstelenen Prof. Dr. Çalış, “Pazartesi günü itibari ile 15 üniversite için Rektör aday başvuruları başladı. Kayseri Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi de bu listede. 

Tabii ki aday olacağım. Yani biliyorsunuz çok şükür üniversite nereden nereye geldi. Şaha kalktı. Çok şükür çok büyük bir sıkıntımız olmadı.“ şeklinde konuştu.
Şehirde şimdi gözler hem Erciyes Üniversitesi hem de Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü'ne kimlerin aday olacağına çevrildi.

Kayseri haber gündeminde de Rektörlük kulislerinin öne çıkması bekleniyor.