Erciyes Üniversitesi'nde dikkat çeken atama...

Kayseri Erciyes Üniversitesinde yeni Rektör Prof Dr Fatih Altun ile birlikte yeni rektör yardımcılarına yönelik de atamalar sürüyor. Prof. Dr. Oktay Özkan'ın ardından bir diğer rektör yardımcısı da belli oldu.

Erciyes Üniversitesi'nde dikkat çeken atama...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) yeni rektör yardımcısı belli oldu. Üniversiteden yapılan açıklamada, Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde görev yapan Prof. Dr. Sultan Taşçı'nın yeni rektör yardımcısı olarak atandığı ifade edildi. Rektörlükten yapılan açıklamada, "2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 13. maddesi ve Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliği'nin 4. maddesi uyarınca, Üniversitemiz Rektör Yardımcılığına 30.09.2022 tarihinden itibaren Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sultan Taşçı atanmış bulunmaktadır. Prof. Dr. Sultan Taşçı'ya yeni görevlerinde başarılar dileriz" denildi. 
Diğer yandan Hacettepe Üniversitesi, Hemşirelik Yüksekokulu mezunu olan Taşçı, Hacettepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Hemşirelik- İç ve Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği üzerine yüksek lisans ve doktora yaptı. 
Erciyes Üniversitesi'nde dikkat çeken atama...