Erciyes Üniversitesi'nde bir atama daha!

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Çevre Sorunları ve Temiz Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü belli oldu. Peki bu göreve kim getirildi?

Erciyes Üniversitesi'nde bir atama daha!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi’nde yeni atama rüzgarı sürüyor. Yeni Rektör Prof Dr Fatih Altun’un göreve getirilmesiyle birlikte yönetimde de değişim sürüyor.
Erciyes Üniversitesi'nde bir atama daha!Buna göre, üniversitenin Çevre Sorunları ve Temiz Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü de belli oldu. Rektörlük’ten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Üniversitemiz Çevre Sorunları ve Temiz Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmek üzere, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamdi Mıhçıokur 30.09.2022 tarihinden itibaren vekaleten görevlendirilmiş bulunmaktadır. Doç. Dr. Hamdi Mıhçıokur’a yeni görevinde başarılar dileriz.
Erciyes Üniversitesi'nde bir atama daha!Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği'nde öğretim üyesi olan Doç. Dr. Hamdi Mıhçıokur'un, uzmanlık alanları Çevre Mühendisliği, Çevre Teknolojisi, Atıksuların Toplanması ve Arıtımı, Çevresel Risk Değerlendirmesi, Su Kirliliği ve Kontrolü, Mühendislik ve Teknoloji olarak belirtiliyor.