Erciyes Üniversitesi işe girmeye hak kazananları açıkladı! Listede 108 kişi var ama...

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) 4/B sözleşmeli personel alım ilanı yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Asıl ve yedek olmak üzere toplam 108 isim açıklandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi işe girmeye hak kazananları açıkladı! Listede 108 kişi var ama...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) 14 Eylül 2023 Tarihli 4/B Sözleşmeli personel alım ilanı asıl aday yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Üniversitenin açıkladığı listede asıl ve yedek adaylar olmak üzere toplamda 108 isim yer aldı. 
Üniversiteden yapılan açıklamada, “Üniversitemiz Rektörlüğüne bağlı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden ve özgelir bütçesinden karşılanmak üzere; Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar gereğince; 14/09/2023 tarihinde Resmi Gazete’de ve Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan sözleşmeli personel alım ilanına dair Kariyer Kapısı Sistemi üzerinden alınan başvurular incelenmiş olup, en yüksek KPSS puanı alan adaydan başlamak üzere ilgili pozisyon sayısı kadar asıl ve 1 (bir) katı kadar yedek aday belirlenmiş; başvurusu onaylananlar ile gerekli şartları taşımayan, eksik belge yükleyen ya da KPSS puanı ile sıralamaya giremeyen adaylara Kariyer Kapısı Sistemi aracılığı ile gerekli bildirimler yapılmıştır” denildi.

Erciyes Üniversitesi işe girmeye hak kazananları açıkladı! Listede 108 kişi var ama...
2 KASIM SON TARİH
Diğer yandan asıl adayların istenilen belgelerle birlikte en geç 02 Kasım 2023 Perşembe günü mesai bitimine (saat 17:30’a) kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Belirtilen süre içinde müracaat etmeyen adaylar hakkından feragat etmiş sayılacak.
BAŞVURUNUN SON GÜNÜ GELMEYİN!
Diğer yandan kazanan adaylar başvuru süreci konusunda uyarıldı. Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek asıl adaylarla ilgili yapılan uyarıda, “İşe Giriş-Periyodik Muayene Formunun temini yapılan sağlık muayenesi ve kontrol işlemleri nedeni ile en az 3 (Üç) gün sürmektedir. Adayların bu süreyi dikkate alarak başvurunun son günü gelmemeleri önerilir” ifadeleri yer aldı. 
İŞTE ÜNİVERSİTENİN AÇIKLADIĞI O İSİMLER

Erciyes Üniversitesi işe girmeye hak kazananları açıkladı! Listede 108 kişi var ama...Erciyes Üniversitesi işe girmeye hak kazananları açıkladı! Listede 108 kişi var ama...Erciyes Üniversitesi işe girmeye hak kazananları açıkladı! Listede 108 kişi var ama...Erciyes Üniversitesi işe girmeye hak kazananları açıkladı! Listede 108 kişi var ama...