Erciyes Üniversitesi bölüm bölüm öğrenim ücretlerini açıkladı!

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) katkı payları, öğrenim ücretlerini bölüm bölüm açıkladı. Açıklanan rakamlara göre bu yıl ücretler 200 ila 2 Bin TL arasında değişiyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi bölüm bölüm öğrenim ücretlerini açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yükseköğretim kurumlarında 2023-2024 akademik yılı için öğretim ücretleri belirlendi. Kayseri Erciyes Üniversitesi de bölüm bölüm katkı payı, öğrenim ücretlerini açıkladı. Kayıtlar konusunda öğrencilere yönelik yapılan uyarıda  "2023-2024 eğitim-öğretim yılı Güz Döneminde mazeret kayıtları yapılmayacaktır" denildi. Diğer yandan öğrencilerden ilan edilen tarih aralığında ders kayıtlarını yapmaları istendi. Sadece ders kayıt haftasında ders kaydını tamamlayan öğrenciler için 4-6 Ekim 2023 tarihlerinde Ders Ekleme veya Ders Silme işleminin yapılabileceği da duyuruldu.
Erciyes Üniversitesi bölüm bölüm öğrenim ücretlerini açıkladı!İŞTE BÖLÜM BÖLÜM BELİRLENEN ÜCRETLER
Peki Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) katkı payları ve öğrenim ücretleri ne kadar? Ücretler bölüm bölüm belli oldu. Buna göre talep edilen ücretler bölüme göre 200 TL ile 2 Bin TL arasında değişiyor. Örgün öğretimde katkı payları 200 ila 800 TL arasında. Erciyes Üniversitesi'nde uzaktan ve ikinci öğretimde ise katkı payı ücretleri 1000 TL ila 2 Bin TL arasında değişiyor. 
Erciyes Üniversitesi bölüm bölüm öğrenim ücretlerini açıkladı!İşte Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde 2023-2024 Öğretim Yılı için bölüm bölüm belirlenen katkı payı ücretleri;
Erciyes Üniversitesi bölüm bölüm öğrenim ücretlerini açıkladı!Erciyes Üniversitesi bölüm bölüm öğrenim ücretlerini açıkladı!Erciyes Üniversitesi bölüm bölüm öğrenim ücretlerini açıkladı!AÇIKLAMALAR :
* Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı ve bilimsel hazırlık sınıflarında, ikinci yıl öğrenim görecek öğrenciler kayıtlı oldukları fakültenin/enstitünün/yüksekokulun öğrenim ücreti miktarını ödeyeceklerdir. 

 YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER ÖĞRENİM ÜCRETLERİ 
Erciyes Üniversitesi bölüm bölüm öğrenim ücretlerini açıkladı!Erciyes Üniversitesi bölüm bölüm öğrenim ücretlerini açıkladı!