Erciyes'te son durum

Türkiye'nin gözde kayak merkezlerinden Erciyes'te kayak sezonu tüm hızıyla sürüyor. Develi Kapı'dan Hacılar Kapı'ya kadar uzanan tesisler ve bağlantı pistleri kayakseverleri bekliyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Erciyes'te son durum
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bulutları delen zirvesi, yaz ve kış üzerinde eksik olmayan karla, tatilcilere en uzun kayak sezonunu yaşatan Erciyes, eşsiz tabiat ve doğal güzellikleri ile hayatınızda 12 ay boyunca unutulmayacak anılar bırakıyor.

Erciyes Kayak Merkezi, ülkemizdeki en yeni liftleri ve teknik imkânlarıyla, dünyanın en iyi markaları olan ürünlerine sahip. 23.750 metre hat uzunluğunda son teknoloji teleferik sistemiyle, saatte 26.750 kişi taşıma kapasitesi bulunuyor. Erciyes Dağ’ı üzerinde kurulan Erciyes, 2’si gondol 18 mekanik tesis ağı ile misafirlerine çok farklı noktalarda kayak yapma imkânı sunuyor.

Şehir hayatından uzak, muhteşem havası ve suyuyla ailenizle birlikte güzel bir gün geçirmek için Erciyes size bir sığınak olacak. Erciyes’te her seviyeden kayakçıya uygun pistler bulunuyor. Erciyes, yeni başlayanlar için, orta ve ileri seviyedeki kayakçılara hitap ediyor. 

Hangi pistlerin açık olduğunu merak eden kayakseverler için Erciyes Kayak Merkezi tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Develi Kapı’dan Hacılar Kapı’ya kadar tesislerin ve bağlantı pistlerinin açık olduğu ifade edildi. Divan, Zümrüt, Kaniş, Kartın, Tbar, Hitit tesislerinin ve pistlerinin de açık olduğu aktarılırken, Tekir, Hisarcık, Hacılar yürüyen bant tesisleri ve eğitim pistlerinin de açık olduğu vurgulandı. 
 

Erciyes'te son durum