Erciyes'te sezon bitti mi? Dikkat çeken açıklama...

Türkiye'nin gözdesi, Kayseri'nin incisi Erciyes'te sezon bitti mi? İERciyes Kayak Merkezi'nden dikkat çeken açıklama. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Erciyes'te sezon bitti mi? Dikkat çeken açıklama...

3917 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek kayak merkezlerinden birisi olan Erciyes Kayak Merkezi, her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turisti ağırlıyor. 

Erciyes Kayak Merkezi, Kayseri’yi zirveden izlemek, sucuk ekmek tatmak ve kayak yapmak isteyenlerin kışın en çok tercih ettiği yerlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. 

Her seviyeden kayakçı için uygun pistleri olan Erciyes’te 41 farklı pist ve 112 kilometrelik kayak alanı bulunuyor. Modern tesisleri, uygun fiyatları ve güvenli ortamı ile Erciyes unutulmaz bir deneyim sunuyor. 

Mart ayında etkili olan kar yağışıyla Erciyes’te sezon uzarken nisan ayında etkisini gösteren güneş ile birlikte sezonun nasıl devam edeceği merak konusu oldu. Erciyes Kayak Merkezi resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sezonun noktalandığını açıkladı. 

Açıklamada, yaz hazırlıklarının başladığı söylenirken, “Erciyes’te harika bir sezonu daha geride bıraktık. Yeni sezonda görüşmek üzere.  Şimdi de yaz hazırlıklarımıza başlıyoruz.” denildi.

 

 

Ardından sabah saatlerinde Erciyes Kayak Merkezi tarafından bir paylaşım daha yapıldı. Erciyes, Tekir ve Hacılar gondol tesislerinin bayram süresince sadece Ramazan Bayramı’nın ilk günü kapalı olduğu belirtildi.