Erciyes'te Avrupa buluşması!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç duyurdu. Avrupa Erciyes'te buluştu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erciyes'te Avrupa buluşması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Erciyes'te kış masalının sürdüğünü bildirdi. Başkan Büyükkılıç Erciyes Kayak Merkezinin; Avusturya, Çekya, Fransa, Norveç ve Slovenya'nın Ankara büyükelçiliklerinde çalışan kişilere ev sahipliği yaptığını açıkladı.

Başkan Büyükkılıç 'X' hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kulandı: "Erciyes'te kış masalı sürüyor, yerli ve yabancı turistler Kayseri'ye akın ediyor. Dünya markası Erciyes Kayak Merkezi, Avusturya, Çekya, Fransa, Norveç ve Slovenya'nın Ankara büyükelçiliklerinde çalışanlar, diplomat ve yakınlarını ‘Diplomatik Kayak ve Snowboard Yarışı’nda bir araya getirdi. 110 kayakçının katıldığı yarış büyük heyecana sahne olurken, Avrupalı misafirler Erciyes’e hayran kaldı."

Diğer yandan Başkan Büyükkılıç'ın paylaşımına gelen yorumlar ise dikkat çekti. Bir vatandaş Başkan Büyükkılıç'a 'Erciyes’te emekli gördünüzmü hiç başkanım' sorusunu yöneltirken bir diğer vatandaş ise Kayseri'de yapılmış bir sokak röportajını paylaşarak 'Kayserili emekliler' açıklamasında bulundu.