Erciyes, İrem Derici ile coştu

Yaptığı şarkılarla milyonlarca hayran kitlesine ulaşan İrem Derici Kayseri'nin gözdesi Erciyes'te konser verdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Erciyes, İrem Derici ile coştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin en gözde merkezlerinden Erciyes, Dünya Motosiklet Federasyonu tarafından dünyanın en prestijli yarışlarından birisi olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası kapsamında Kayseri’nin zirvesinde gerçekleşen Erciyes KışFest’te dev konserler, Dj performansları, eğlenceli yarışlar ve kar oyunları yapıldı.

Erciyes İrem Derici ile coştu

Festivalin son gününde şarkı ve sahne performansı ile dikkat çeken İrem Derici zirvede sahne aldı. Binlerce kalabalığa hitap eden Derici, birbirinden güzel şarkılarını sevenleri için söyledi. 

Erciyes İrem Derici ile coştu

Yerli ve yabancı çok sayıda turistin katılım gösterdiği konser büyük beğeni topladı. Soğuğa aldırış etmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici, sahne performansıyla göz doldurdu.

 Erciyes İrem Derici ile coştu

Diğer yandan Erciyes KışFest’te dün de Ferhat Göçer sevenleriyle buluşmuş ve kar yağışına aldırış etmeden şarkılarını seslendirmişti.