Erciyes için heyecanlandıran paylaşım

Kayakseverlerin gözü Erciyes'te. Kayak sezonu hangi tarihte açılacak? Erciyes'te yapay kar makinaları pistlerin kayak yapılmasına elverişli hale gelmesi için yoğun mesai yapıyor. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erciyes için heyecanlandıran paylaşım

Erciyes Kayak Merkezinde geri sayım başladı.

Ekipler, kayak sezonunun açılması için yoğun bir mesai yapıyor. Erciyes kayak Merkezinin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kayakseverleri heyecanlandırdı. Yaklaşan kış sezonu öncesi ‘O gün için çok az kaldı. Erciyes'te hummalı bir çalışma var’ açıklamaları dikkat çekti. Ekipler, kayak pistlerini sezonun açılması için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor.
Kayak sezonunun açılışı için tarih henüz açıklanmamış olsa da, pistlerin istenilen seviyeye gelmesi için Erciyes Kayak Merkezi'nde gece gündüz demeden çalışan yapay kar makinaları sayesinde kısa sürede açılması bekleniyor. Kayakseverler dört gözle yeni sezonun açılmasını büyük bir merakla bekliyor. 
Öte yandan 26 Aralık Salı günü için Erciyes'te meteorolojik gelişmelere göre kar yağışı bekleniyor. Bu gelişme, yapay kar çalışmalarıyla birleştiğinde, Erciyes Kayak Merkezi'nin beklenen tarihten daha önce açılması adına önemli bir detay oldu. Hem yerli hem de yabancı turistler yeni sezonun açılması için gün sayıyor.