Erciyes'e çıktı şok yaşadı

Sakarya'dan Erciyes'e kayak yapmak için gelen Nuri Canseven gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erciyes'e çıktı şok yaşadı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından milyonlarca turist ağırlayan Erciyes Kayak Merkezi’nde sezon kapandı. Yaz hazırlıklarının başladığı Erciyes’te dün akşam yapılan paylaşım ile kayak merkezinin kapatıldığı açıklandı. Gece saatlerinde yapılan bu açıklama ise yola çoktan çıkmış kayakseverleri mağdur etti. 

Erciyes'e çıktı şok yaşadı

Haber merkezimize ulaşan Nuri Canseven, Sakarya’dan kayak yapmak için Erciyes’e geldiğini fakat pistlerin kapandığını bu sabah öğrendiğini söyleyerek isyan etti. Sadece gondolların çalıştığını söyleyen Canseven, kayak ve snowboard için gelen vatandaşların elindeki kayak takımlarıyla yukarıya geçmelerine izin verilmediğini iddia etti. 

Erciyes'e çıktı şok yaşadı

Canseven, çok sayıda vatandaşın mağdur edildiğini söyleyerek, 40 santimetre kar olduğunu ve yağışın devam ettiğini, esnafların dükkan açtığını ve kızak ile kaymak isteyenlerin tırmanarak yukarıya çıkabildiğini aktardı. Canseven, yürüyen merdivenlerin açıklamasını da istedi. 

Erciyes'e çıktı şok yaşadı