Erciyes Anadolu Holding şirketleri liderliği kimseye bırakmıyor!

Marketing Türkiye dergisinin mobilya sektörü için yaptırdığı araştırmada, Erciyes Anadolu Holding'in grup şirketlerinden İstikbal ve Bellona araştırmada ilk iki de yer aldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Erciyes Anadolu Holding şirketleri liderliği kimseye bırakmıyor!

Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, İstikbal ve Bellona’nın Türkiye’deki pazar liderliği yarışı yurt dışına da taşındığını belirtti.

Marketing Türkiye dergisinin mobilya sektörü için yaptırdığı araştırmada, 8 farklı hizmet alanın 30 şirketi ile hizmet veren Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Erciyes Anadolu Holding’in grup şirketlerinden İstikbal ve Bellona araştırmada ilk iki de yer aldı.

Erciyes Anadolu Holding şirketleri liderliği kimseye bırakmıyor!

Araştırmada İstikbal liderliği göğüslerken Bellona ikinci sırada yer aldı

Ülkemizde aylık yayın yapan pazarlama ve uzmanlık dergisi olan Marketing Türkiye dergisinin Aksoy Araştırma’ya yaptırdığı sektör bazlı araştırmasında “Mobilya sektöründe Türkiye’den çıkmış ve yurt dışında başarılı olmuş markalar hangileri?” sorusuna katılımcıların yüzde 30.7’si İstikbal, yüzde 13,7’si Bellona’nın, yüzde 7,2’si ise Kelebek, yüzde 6,2’si Doğtaş ve yüzde 4,7’si Yataş cevabını verdi.

Ertekin, 'İstikbal ve Bellona’nın Türkiye’deki pazar liderliği yarışı yurt dışına da taşındı'

Marketing Türkiye dergisinin mobilya sektörü için yaptığı araştırmayı alıntılayan CEO Ertekin, ise şu açıklamada bulundu; “Holding şirketlerimiz İstikbal ve Bellona’nın Türkiye’deki pazar liderliği yarışı yurt dışına da taşındı. Türkiye mobilya pazarının lideri İstikbal yurt dışında da Bellona’nın önünde birinci İstikbal, Bellona.”