Erciyes Anadolu Holding'den 'ilk olduk' açıklaması

Erciyes Anadolu Holding, sosyal medya paylaşımı yaparak, 'İlk olduk. Biz sadece bir holding değil aynı zamanda geleceğe yönelik sorumluluk duygusuyla hareket eden bir aileyiz.' ifadelerini kullandı. Peki Erciyes Anadolu Holding hangi konu için böyle bir paylaşım yaptı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding'den 'ilk olduk' açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Enerji sektöründe, TÜRKAK'tan akredite ISO 14064-1 standartlarına uygun Kurumsal Karbon Ayak İzi Doğrulama Sertifikası alan ilk şirket RHG Enertürk Enerji oldu. Doğadan gelen enerjiyi insanların hizmetine sunarak, daha iyi bir gelecek hedefleyen RHG Enertürk Enerji sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile “Sağlam adımlar atmaya devam ediyoruz” dedi. 

Karbon ayak izimizin ölçülmesi, doğrulanması ve azaltılmasına ilişkin tüm faaliyetlerimizi ulusal/uluslararası kabul görmüş standartlara uygun olarak yürüttüklerini ifade eden RHG Enertürk Enerji, iklim krizinin yıkıcı etkilerine karşı mücadelesinde sürdürülebilirlik stratejisi çerçevesinde sağlam adımlar atmaya devam ettiklerini belirtti. 

Konuya ilişkin bir paylaşımda Erciyes Anadolu Holding’den geldi. Büyük bir gururla paylaşım yapan Erciyes Anadolu Holding, “Biz sadece bir holding değil aynı zamanda geleceğe yönelik sorumluluk duygusuyla hareket eden bir aileyiz. RHG Enertürk Enerji şirketimizin aldığı Kurumsal Karbon Ayak İzi Doğrulama Sertifikası bu duygunun somut bir kanıtıdır. Sadece enerji sektöründe değil aynı zamanda faaliyet gösterdiğimiz diğer sektörlerde de sürdürülebilirliği teşvik etmek ve çevreye olan sorumluluğumuzu yerine getirmek için sağlam adımlar atmaya devam ediyoruz. Gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya miras bırakabilmek adına yürüttüğümüz bu çaba Erciyes Anadolu Holding'in değerlerinin bir yansımasıdır. Tebrikler.” ifadelerini kullandı.