Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Ben müjde vermedim!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in Kayserispor'un transfer tahtası ile ilgili konuştu ve 'Ben müjde vermedim' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Ben müjde vermedim!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de Kurulu bulunan Erciyes Anadolu Holding'in CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in, Kayserispor'un uzun süredir gündemde olan ve tartışılan transfer tahtası ile ilgili açıklama geldi. Kayserispor ile ilgili yaşanan gelişmeleri değerlendiren Ertekin, basında yer alan 'Ertekin'den müjde' başlıklı haberlere dikkat çekerek, 'Ben müjde vermedim'  dedi. 

Çamlı'yı neden şahit gösterdi? 

Amacının taraftarları maça davet etmek olduğunu belirten Ertekin, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'yı şahit gösterdi. 

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Ben müjde vermedim!

CEO Ertekin, 'Yoğun, uzun, yorucu bir günün sonunda az kafa dinlemek için sosyal medyada dolanayım dedim, farkında olmadan ne işler etmişim, ne müjdeler vermişim, şaşkınlıkla haberdar oldum. Kayserimizin kıymetli Gazetecilerin, Her ne kadar Mondihome Kayserispor’un en büyük sponsoru biz olsak da kulübümüzle ilgili haberleri ben de çoğu zaman tüm Mondihome Kayserispor sevdalıları gibi Kayserimizin Yerel Medyasından takip ediyorum. Geçen hafta transfer tahtasının bir kez daha açılması için bir sponsorluk anlaşması daha yaptık. Ama sonrasında Ali Çamlı başkana 1 kez bile tahta ne oldu diye sormadım. Arayıp başkandan bunu teyit edebilirsiniz. 

Saat verdi! 

'2 gün önce 6 Şubat’ta ve dün 7 Şubat’ta sizlerin yaptığınız yüzlerce haberden Mondihome Kayserisporun transfer tahtasını açtığını öğrendim' diyen Ertekin, 'Madem Mondihome Kayserisporun transfer tahtası da açıldı o zaman Beşiktaş maçına dikkat çekmek ve tribünlerin dolmasına az da olsa katkı sağlamak  için 8 Şubat 13.00 te yani haberlerden 48 saat sonra twit attım. Transfer tahtamız açılmış, biz de 3 taraftarımızı locamızda misafir edelim, Kayseri medyamız, holdingi ve beni takip ediyor, seyircinin ilgisini çekersek tribüne belki daha fazla taraftar gelir diye düşündüm. Ben müjde vermedim, sizler zaten müjdeyi 2 gün önce vermiştiniz. Mondihome Kayserisporun transfer tahtası açıldı haberleriniz üzerine taraftarlarımızı maça davet ettim' ifadelerini kullandı.