Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin açıkladı: Taşınıyoruz...

Erciyes Anadolu Holdign CEO'su Alpaslan Baki Ertekin açıkladı. Ertekin, '1 Temmuz itibarı ile tamamen taşınacağız' dedi. Detaylar Kayseri Haber bültenimizde. 

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin açıkladı: Taşınıyoruz...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, taşınacaklarını açıkladı. Yeni taşınacakları alanda incelemelerde bulunan Ertekin, taşınma tarihi olarak da 1 Temmuz'u işaret etti.

YENİ YERDE İNCELEMELERDE BULUNDU!
Erciyes Anadolu Holding CEO'u ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Baki Ertekin, "Yıllar içinde çok eski kalan ve çok katlı olması nedeni ile üretimi zorlaştıran ve üretimin maliyetini arttıran ilk üretim tesisimizden taşınmaya başladık" ifadelerini kullandı.

1 TEMMUZ'DA TAMAMEN TAŞINACAĞIZ

Tesiste çalışmalarda gelinen son durumu inceleyen Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, "1 Temmuz itibarı ile tamamen taşınacağımız yeni üretim tesisimizde devam eden taşınma sürecini ve üretime başlayan baza hattını ziyaret ettim" dedi.

ÜRETİMİ ZORLAŞTIRIYOR VE MALİYETİMİZİ ARTTIRIYORDU

CEO Alpaslan Baki Ertekin, taşınmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Holdingimizin İstikbal ve Bellona ile birlikte üçüncü mobilya markası olan Mondi Home için başlattığımız değişim, dönüşüm ve yeniden yapılanma planı 4 yıl önce logo, tabela ve kurumsal kimliği değiştirerek başlamışdı. Daha sonra hedef müşteri kitlesinin yeniden belirlenmesi ve bu müşteri kitlesine uygun ürünler, reklam, tanıtım yaparak devam etmiştik. Bu süreçte mevcut fabrikamıza ilave 2. üretim tesisimizi açmış ve orada panel mobilya üretimine başlamıştık. Şimdi ise yıllar içinde çok eski kalan ve çok katlı olması nedeni ile üretimi zorlaştıran ve üretimin maliyetini arttıran ilk üretim tesisimizden tek katlı muhteşem bir tesise taşınmaya başladık. 1 Temmuz itibarı ile tamamen taşınacağımız yeni üretim tesisimizde devam eden taşınma sürecini ve üretime başlayan baza hattını ziyaret ettim 

Holdingimizin İstikbal ve Bellona ile birlikte üçüncü mobilya markası olan Mondi Home için başlattığımız değişim, dönüşüm ve yeniden yapılanma planı 4 yıl önce logo, tabela ve kurumsal kimliği değiştirerek başlamışdı. Daha sonra hedef müşteri kitlesinin yeniden belirlenmesi ve bu… pic.twitter.com/mMxcVwnLdu

— Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin (@AB_Ertekin) June 11, 2023